Ilość produktów = 0
|
![]() | |
Wartość = PLN 0.00
|
![]() | Seria: KSIĄŻKI ARCHIWALNE Autor: Ewa Zysek ISBN: 8372771960 Cena: 19.00 Rok wydania: 2013 Opis: Sztuka kulinarna to dla Ciebie przysłowiowa czarna magia? „Przypalasz” nawet wodę na herbatę? Przeraża Cię myśl o pierwszej, samodzielnej wyprawie na łowy do sklepu spożywczego? Nie martw się! Z tą książką szybko i „bezboleśnie” postawisz swoje pierwsze kroki w jakże trudnej, a jednocześnie fascynującej kuchennej dziedzinie. Ewa Zysek, wykorzystując swoje ogromne doświadczenie, stworzyła nie nudny podręcznik, a doskonały „niezbędnik” – książkę, która powinna się znaleźć na półce każdego, kto chce zgłębić arkana sztuki kulinarnej, nauczyć się rozróżniać szynkę od schabu, poznać skład ciasta naleśnikowego, zaskoczyć najbliższych wyśmienitym, nietuzinkowym, a co najważniejsze – własnoręcznie przygotowanym deserem. Jeśli więc chcesz na trwałe zaprzyjaźnić się z chochlą i patelnią (a uwierz nam – naprawdę warto!), masz po temu okazję! |